Smart Staff

Küldetésünk

Smart Staff: a  holnapi üzlete fejvadásza és stratégiai trénere

 

A Smart Staffot olyan tehetségszűrőként és egyben tudásszűrőként kell elképzelni, amely az  Ön cégének a digitális evolúcióra adott hatékony alkalmazkodását segíti elő, olyan új munkatársak megszerzésével és megtartásával akik a gyakorlatban is megvalósítják azt amire a tehetségük predesztinálja.

A fejvadászat során a tehetségek megszerzése mellett jelentős időt spórolunk meg Ügyfeleinknek.

Küldetésünk az, hogy olyan vezetőket  és szakembereket biztosítsunk megbízóinknak, „akik olthatatlan vágyat éreznek” arra, hogy minden erejükkel és tehetségükkel a Megbízónk vállalatát erősítsék.

Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat.Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.

Jelöltjeink szűrése esetében meggyőződünk arról, hogy ezek a jelöltek a Megbízónk által biztosított új munkahelyet mennyire érzik kiemelt fontosságúnak saját fejlődésük szempontjából.

Emiatt a Smart Staff által hozott jelöltek fejlődés motiváltak, mert ők az új munkahelyükön kimagasló eredményeket felmutatva szeretnének tanulni és új készségeket szerezni.

Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.
Exit mobile version