Smart Staff

Fejvadászat

Mit nyerhet a Smart Fejvadászattal?
Az iparágában, behozhatatlan versenyelőnyt!

Miért egy fejvadász cég?

A megfelelő ember kiválasztásához idő, erőforrások, energia, kiválasztási tapasztalat és a jó szakemberek piacának ismerete szükséges. A felső vezetők túlzsúfolt napi programja nem engedi meg, hogy – esetleg alkalmatlan – jelentkezők meghallgatásával töltsék az idejüket. A professzionális fejvadászoknak azonban megvan a tapasztalatuk, energiájuk, a jó szakemberek elérhetőségei, így gyors és hatékony eredményt tudnak biztosítani.

 • Személyiség – és kompetencia teszteket használunk, amik objektív képet adnak a jelöltről.
 • Fejvadászatra, speciális kiválasztásra fókuszálunk, nem pedig egyéb HR tevékenységekre, mint: outsourcing, interim, bérszámfejtés, értékelő központok stb.
 • Direktek, őszinték, eredményesek vagyunk és értjük a vezetők nyelvét.
 • Szinte bármelyik kiváló vezetőt és szakembert el tudjuk rövid időn belül érni és Jelöltjeinkről hiteles referenciákat nagyon rövid idő alatt tudunk beszerezni.
 • A valós helyzetet mutatjuk meg úgy az Ügyfélnek, mint a Jelöltnek, a következményekre való tekintet nélkül. Pontosan olyannak mutatjuk be a Jelöltet amilyen, erősségeivel és gyengéivel együtt.
 • Nem készítjük fel a Jelölteket a Megbízónkkal folytatott interjú előtt és nem adunk speciális tanácsokat nekik, mert a Jelöltről alkotott valós képben vagyunk érdekeltek.
 • A konfidencialitás teljes mértékben garantált úgy az Ügyfél, mint a Jelölt felé.

 

1. szakasz: A pozíció és környezetének mélyreható analízise, valamint a cég kultúrájának és stratégiájának megismerése, hogy pontosan meghatározzuk a pozícióhoz igényelt profilt.

2. szakasz: Az 1. szakaszban begyűjtött információk alapján részletes SMART munkaköri leírást készítünk az Ügyfél menedzsmentjével. A fő cél, hogy az Ön cége számára az elvárásaival legjobban összeillő (best matching) képességű Jelöltet biztosítsunk. Ezért a szokásos munkaköri leírásoknál részletesebb SMART kérdőív kitöltésére kérjük fel Ügyfelünket.

3. szakasz: Az iparági vezetőkkel egyeztetünk, hogy beazonosíthassuk azokat a „cél” Jelölteket, akik megfelelnek a SMART munkaköri leírásnak. A megcélzott Jelölteket a klasszikus fejvadász módszerek mellett a CV-nél jóval részletesebb intelligens SMART kérdőívvel teszteljük.

4. szakasz: Direkt megkeresés, hogy konkrétan kiválasszuk a potenciális Jelölteket.

5. szakasz: Szűrő interjúk és a Jelölt karrierjének alapos vizsgálata, hogy ellenőrizzük alkalmasságát a pozícióra. Magatartás, személyiség és kompetencia tesztekkel (DISC, Assess, Sales Max)

6. szakasz: Az Ön vállalata számára egy előzetes értékelés prezentálása, minden első körös Jelöltről.

7. szakasz: A kiválasztott Jelöltek interjúinak megszervezése az Ön cégével.

8. szakasz: A szakmai ajánlások szigorú ellenőrzése és a legjobb Jelölt részletes kiértékelése.

9. szakasz: A Jelölt számára támogatás biztosítása a beilleszkedésben, illetve fejlődésének követése a cégen belül próbaideje alatt.

Szakmai képességek és professzionális kompetenciák:

 

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

 

Személyes profil:

 • Stratégiai és szakmai képességek
 • Intellektuális jellemvonások és intelligencia (EQ, kezdeményezőkészség, kitartás)
 • Rugalmasság
 • Kreatív potenciál
 • Logikai elemző képességek

 

 A személyiség feltérképezése:

 • Külön kérés esetén pszichológus partnereink pszichológiai, grafológiai teszteket végeznek.
 • A Jelölteket gondosan válogatjuk és a legjobb 3 Jelöltet (shortlist) mutatjuk be Önnek a professzionális SMART kiértékeléssel együtt.
 • A megbízó által kiválasztott legjobb jelöltünk megkezdi eredményes munkavégzését!
Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.
Exit mobile version