Smart Staff

Munkaadóknak

Mit nyerhet a Smart Staffal?

Küldetésünk, hogy olyan munkatársakat vadászunk le Megbízóinknak, akik Peter Drucker szavaival élve, olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy minden erejükkel és tehetségükkel a Megbízónk vállalatát erősítsék, elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató- és a telekommunikációs cégeket, de természetesen más iparágágak szereplőit is. 

munkadoknak

A megbízóink tudják, hogy most és a jövőben nem fognak tudni félig motivált, alulteljesítő munkatársakkal dolgozni, hiszen a bevételek a csapaton is legalább annyira múlnak, mint a vezetőségen.

A direkt kiválasztás során célunk, hogy olyan vezetőt találjunk, aki hosszú távon hozzájárul a vállalat sikeres működéséhez.

A Smart Staff Kft-t olyan tudásgyűjtőként és tudásszűrőként kell elképzelni, amely az Ön munkatársainak gyakorlatban alkalmazható tudásnövelését és az Ön cégének a digitális evolúcióra adott hatékony alkalmazkodási válaszait segíti elő.

A fejvadászat kapcsán jelentős időt spórolunk meg Ügyfeleinknek.

Jelöltjeink szűrése esetében meggyőződünk arról, hogy ezek a jelöltek a Megbízónk által biztosított új munkahelyet mennyire érzik kiemelt fontosságúnak saját fejlődésük szempontjából.

Emiatt a Smart Staff által hozott jelöltek fejlődés motiváltak, mert ők az új munkahelyükön kimagasló eredményeket felmutatva szeretnének új készségeket szerezni.

Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.
Exit mobile version