Tompa Robertinakereskedelmi és marketing manager

robertina-t

Robertina 3 éve dolgozik a Smart Staff-nál, mint kereskedelmi és marketing szakember.

Robertina a SMART fejvadászat és tréningjeink értékesítésével és marketing eszközökkel való népszerűsítésével foglalkozik.

Széleskörűen ismeri a közösségi hálókat, a hirdetési platformokat, a saját kapcsolati hálónkat és keresési adatbázisainkat is.

Kitartása, a részletekre való odafigyelése és kreativitása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legeredményesebb jelölteket találjuk meg ügyfeleink részére, emellett a tréningek előkészítését végzi és a háttéranyagok előállításában segít.

Kapcsolati
űrlap

Mit nyerhet a Smart Staffal?

Az iparágában behozhatatlan versenyelőnyt, a holnap sikerében gondolkodó és dolgozó eredményeket biztosító munkatársat.

Itt írhat nekem:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.

Tegyen meg az első lépést a sikere érdekében!

Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat. Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.