Smart Staff

Sipos Betty

Sipos Bettysales és kommunikációs tréner

betty

Pedagógusként kezdte a pályafutását. 10 év tanítás után a médiában, kereskedelmi területen – a ranglétra minden lépcsőfokát végigjárva, felső vezetőként hagyta el a multinacionális vállalati környezetet. Azóta fejvadászként és trénerként tevékenykedik. Betty szakterülete a sales és a kommunikáció.

Gyakorlatias szemléletmódja és emberközeli előadásmódjának köszönhetően számos sikert ért már el.

Kapcsolati
űrlap

Mit nyerhet a Smart Staffal?

Az iparágában behozhatatlan versenyelőnyt, a holnap sikerében gondolkodó és dolgozó eredményeket biztosító munkatársat.

Itt írhat nekem:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Miben tudunk segíteni?

  Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

  Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

  Weiler Péter
  CEO, Habostorta Kft.

  Tegyen meg az első lépést a sikere érdekében!

  Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat. Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.
  Exit mobile version