Smart Staff

Hajdu Zoltán

Hajdu ZoltánÜgyvezető igazgató

hajdu-z

Zoltán közgazdász végzettségű tréner és coach. Dolgozott Ausztriában és az USA-ban is.

Saját vállalkozása, a Smart Staff Kft. megalapítása előtt  magyarországi multinacionális vállalatoknál szerzett értékesítési és vezetői tapasztalatot. Diplomát szerzett a Kürt Akadémia Business Coaching  szakán. Emellett ismeri és alkalmazza a tranzakció-analízis és az NLP módszereit.

Szakterületei: értékesítés növelése, szervezetfejlesztés, vezetőfejlesztés, coaching.

Eredmények

15 éves sikeres nemzetközi médiaértékesítési tevékenység (15 MRD Ft bevételi felelősség).

12 fős multinacionális csapat vezetési gyakorlat.

2008-tól sikeres tréning és vezető kiválasztási eredmények.

Egy éves Business Coaching képzés a Kürt Akadémián.

2002-2008

VIVA TV, MTV és Comedy Central csatornák magyar nyelvű elindítása. VIVA TV, MusicTV, VH1, Spektrum és Comedy Central csatornák sikeres disztribúciós értékesítése és 15-30 %-os éves növekedésű kereskedelmi bevételek elérése.

2000-2002

The Economistban a Hungarian Economic Review három évig tartó (2000-2001-2002) sikeres ország image építő PR kampány minisztériumokkal és nagy vállalatokkal történő megvalósítása.

A Yahoo! Kelet Európai értékesítési stratégiájának kidolgozása, értékesítési szervezetének felépítése és irányítása.

Kapcsolati
űrlap

Mit nyerhet a Smart Staffal?

Az iparágában behozhatatlan versenyelőnyt, a holnap sikerében gondolkodó és dolgozó eredményeket biztosító munkatársat.

Itt írhat nekem:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Miben tudunk segíteni?

  Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

  Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

  Weiler Péter
  CEO, Habostorta Kft.

  Tegyen meg az első lépést a sikere érdekében!

  Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat. Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.
  Exit mobile version