A digitális evolúció tehetségeinek fejvadásza

Miért egy fejvadász cég?

A megfelelő ember kiválasztásához idő, erőforrások, energia, kiválasztási tapasztalat és a jó szakemberek piacának ismerete szükséges. A felső vezetők túlzsúfolt napi programja nem engedi meg, hogy – esetleg alkalmatlan – jelentkezők meghallgatásával töltsék az idejüket. A professzionális fejvadászoknak azonban megvan a tapasztalatuk, energiájuk, a jó szakemberek elérhetőségei, így gyors és hatékony eredményt tudnak biztosítani.

SMART STAFF, A DIGITÁLIS EVOLÚCIÓ TEHETSÉGEINEK FEJVADÁSZA

A Smart Staff Kft-t olyan tudásgyűjtőként és tudásszűrőként kell elképzelni, amely az Ön munkatársainak gyakorlatban alkalmazható tudásnövelését és az Ön cégének a digitális evolúcióra adott hatékony alkalmazkodási válaszait segíti elő.

fejvadászat kapcsán jelentős időt spórolunk meg Ügyfeleinknek.

Küldetésünk, hogy olyan munkatársakat vadászunk le Megbízóinknak, akik  Peter Drucker szavaival élve, olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy minden erejükkel és tehetségükkel a Megbízónk vállalatát erősítsék, elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató- és a telekommunikációs cégeket.

Jelöltjeink szűrése esetében meggyőződünk arról, hogy ezek a jelöltek a Megbízónk által biztosított új munkahelyet mennyire érzik kiemelt fontosságúnak saját fejlődésük szempontjából.

Emiatt a Smart Staff által hozott jelöltek fejlődés motiváltak, mert ők az új munkahelyükön kimagasló  eredményeket felmutatva szeretnének új készségeket szerezni.

MIT NYERHET A  SMART FEJVADÁSZATTAL?

AZ IPARÁGÁBAN, BEHOZHATATLAN VERSENYELŐNYT!

[jelentkezes label=”Most Kérek Ajánlatot”] 

Tovább a részletekhezVélemény, hozzászólás?

öt × három =