Smart Staff

Álláskeresőknek

Miért a Smart Staffal?

Mert jó állások vannak nálunk és a hagyományos állásoldalakhoz képest nálunk a munkaadóknak nincs lehetősége az önéletrajz adatbázisban keresni. Vagyis az életrajzodat és a SMART karrier kérdőívre adott válaszaidat csak akkor adjuk át a potenciális munkaadójának, hogyha jelenkeztél a munkaadó állására vagy ha értesítésünk után visszaigazoltad a jóváhagyásod.
Így az álláskeresési szándékod mások előtt teljesen titkos maradhat.

Regisztrálj és töltsd ki a SMART karrier kérdőívet, hogy a jövendőbeli Munkaadód is megtudja, hogy mire vagy képes.

 

Your Career

Karrierközpont

A legjobb munkahely megtalálásához nem elég a képzettség és a tapasztalat. Amint azt oldalunkon láthatod, az általunk alkalmazott SMART rendszer nem a hagyományos önéletrajzos álláskeresést preferálja. Célunk, hogy az álláskeresők reális képességeikkel, tapasztalatukkal, motivációjukkal összhangban a legmegfelelőbb munkahelyre kerüljenek.

Ehhez egy hagyományos önéletrajz elküldése nem elégséges, hanem egy jóval a Munkaadók által meghirdetett pozíciók profiljához szabottabb képesség-, képzettség-, tapasztalat felmérés szükséges. Ezt a célt szolgálja a SMART kérdőív.

Mindemellett, a sikeres SMART szűrésünk eredményeként a Munkaadónak szüksége lesz az önéletrajzodra ahhoz, hogy az állásinterjún fogadjon. Éppen ezért mi is hangsúlyozzuk, hogy nagyon sok múlik egy jól megírt önéletrajzon, egy cégre szabott motivációs kísérő levélen, és amit kevés helyen hangsúlyoznak: a saját célok tisztázásának fontosságán.

Aki a céljait tisztázta, annak az interjún győztes kisugárzása lesz. Ezt is sokan hallották már, de még mindig gyakran találkozunk olyan Jelöltekkel, akik nem tudják, hogy hova szeretnének eljutni.

Karrierközpontunkban olyan hasznos információkat találsz meg, mint: hogyan írj jó önéletrajzot, mitől lesz más a kísérőleveled, mint a többieké, vagy mire készülj fel az állásinterjú előtt. Még a gyakorlott interjúzónak is okozhat meglepetést egy-egy kérdés.

Könyvajánlónkban megtalálod azokat a kiadványokat, melyekkel a legjobb eredményeket érheted el karrieredben és magánéletedben egyaránt.

Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.
Exit mobile version