Aktuális állásaink:

A Smart Staff olyan jelölteket keres, akik a szakmai és emberi kiválóságban hisznek. Szakterületünk az olyan emberek felvétele, akik a sikerélményeket keresik a munkájukban és megvan bennük a sikerhez szükséges fegyelem és a végrehajtás akarata is.

A Smart Staff olyan megbízókkal épít hosszútávú kapcsolatot akik a humán tőke stratégiában hisznek, ebben gondolkodnak és kiemelt figyelmet fordítanak a csapataik építésére és támogatására. Humán tőke stratégia és kiemelt figyelem hiányában, az employer branding erőfeszítések keveset érnek és sok esetben ezek hitelességét éppen a tudatos munkavállalók kérdőjelezik meg.

Előnyök, melyekre számíthatnak Megbízóink és Jelöltjeink

HR szolgáltatóként, ügyfeleink tanácsadójaként a Smart Staff a Megbízóit arra ösztönzi,hogy a munkatársaik számára kreatív gondolkodást elősegítő környezetet és a kreatív munkavégzést támogató rendszereket biztosítsanak.

A munkavállalókat és a vezetőket egyaránt fenyegető stressz és emberfeletti nyomás csökkentésére, akkor van esély, ha a vezetők világosan és kreatívan gondolkodnak az új munkatársak helyéről, felelősségeiről és megtartásáról.

open positions

Job Posting Title Location Department Date
TV non spot értékesítési vezető Budapest TV non spot értékesítési vezető 2020-01-29
TV non-spot értékesítő Budapest Értékesítő 2020-01-07
Office manager Budapest Office manager 2019-12-05
Full service kommunikációs és média menedzser Budapest Full service kommunikációs és média menedzser 2019-12-04
Senior Recruiter Budapest Senior Recruiter 2019-12-01
Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.

Tegyen meg az első lépést a sikere érdekében!

Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat. Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.