Aktuális állásaink:

A Smart Staff olyan jelölteket keres, akik a szakmai és emberi kiválóságban hisznek. Szakterületünk az olyan emberek felvétele, akik a sikerélményeket keresik a munkájukban és megvan bennük a sikerhez szükséges fegyelem és a végrehajtás akarata is.

A Smart Staff olyan megbízókkal épít hosszútávú kapcsolatot akik a humán tőke stratégiában hisznek, ebben gondolkodnak és kiemelt figyelmet fordítanak a csapataik építésére és támogatására. Humán tőke stratégia és kiemelt figyelem hiányában, az employer branding erőfeszítések keveset érnek és sok esetben ezek hitelességét éppen a tudatos munkavállalók kérdőjelezik meg.

Előnyök, melyekre számíthatnak Megbízóink és Jelöltjeink

HR szolgáltatóként, ügyfeleink tanácsadójaként a Smart Staff a Megbízóit arra ösztönzi,hogy a munkatársaik számára kreatív gondolkodást elősegítő környezetet és a kreatív munkavégzést támogató rendszereket biztosítsanak.

A munkavállalókat és a vezetőket egyaránt fenyegető stressz és emberfeletti nyomás csökkentésére, akkor van esély, ha a vezetők világosan és kreatívan gondolkodnak az új munkatársak helyéről, felelősségeiről és megtartásáról.

open positions

Job Posting Title Location Department Date
TV non-spot értékesítő Budapest Értékesítő 2020-01-07
Office manager Budapest Office manager 2019-12-05
Full service kommunikációs és média menedzser Budapest Full service kommunikációs és média menedzser 2019-12-04
Senior Recruiter Budapest Senior Recruiter 2019-12-01
Miben tudunk segíteni?

Megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai tapasztalatait, projektjeit, korábbi konkrét felelősségeit és részletes professzionális teljesítményét. Vezetői és szolgáltatási területen szerzett tapasztalatunk biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

Megelégedésünkre szolgál, hogy ezt a stábot a Smart Staffnak köszönhetjük. Zoltán végig nagyon ő szinte volt velem amikor feltárta a helyzetet. Én mindig elégedett voltam azzal amit korábban kaptam, de ő megtalálta azokat a problémákat amiket érdemes kiküszöbölni és amin érdemes javítani. Tehát ez egy olyan tükörkép volt, amit minden cégvezető megköszön hogy ha kap ilyet. A Smart Staff már csak olyan jelölteket adott nekünk tovább, akikre ők voksoltak. Aztán már sokkal könnyebb volt az én dolgom.

Weiler Péter
CEO, Habostorta Kft.

Tegyen meg az első lépést a sikere érdekében!

Az általunk kiválasztott vezetők fejlesztik és megtartják a munkatársaikat. Elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató, a telekommunikációs és autóipari cégek csapatait segítjük szakembereinkkel és vezetőinkkel.