Vezető kiválasztás

 

Vezetokivalasztasa

 

A vezető kiválasztás és az állásközvetítés két különböző keresési módszert jelent. Az angol szakirodalom executive search és recruitment megnevezéssel tesz különbséget a kettő között. Mi megbízóinkkal folytatott tárgyalásainkon egyértelműen tisztázzuk, melyik módszert óhajtják igénybe venni: fejvadászatot vagy állásközvetítést.

Felsővezetők keresése esetében a fejvadászat a leghatékonyabb módszer. Ez direkt megkeresést jelent, vagyis a megbízó elvárásaiból kiindulva a megfelelő jelöltek felkeresését. Adatbankos és hirdetéses keresés felső vezetők esetében nem hoz optimális eredményeket, a legjobb szakemberek ritkán keresnek aktívan állást.

A vezető kiválasztás folyamatát alaposan megtervezzük. A fejvadász munka elkezdésekor felkészülünk megbízóink aktuális piaci trendjeiből, bevételi céljaiból és fő szervezeti kihívásaiból. Természetesen szigorú titoktartási kötelezettség vállalása mellett a megbízóinktól is segítséget kérünk, milyen felső vezetőt látnának szívesen az adott pozícióban.

Csak a piac és a vállalati kultúra tanulmányozása után fogunk neki a jelöltek direkt keresésének – azaz a konkrét executive searchnek.

Csak olyan tanácsadó foglalkozik az adott kereséssel, aki már konkrét eredményeket ért el az adott iparágban. A kiválasztott vezetők direkt megkeresése csakis személyes kontaktuson keresztül, és a konfidencialitás szabályait maximálisan figyelembe véve történik.

A sokoldalú, többkörös szűrés után, a jelöltek erősségeit, képességeit jól megismerve tesszük meg a megbízónk által meghatározott pozícióra leginkább alkalmas két legjobb jelöltre a javaslatunkat. Alapos vezető kiválasztási módszerünkkel csak a legkompetensebb embereket küldjük megbízóinkhoz.

 
Vezető kiválasztás ajánlat

A Smart Staff Kft által megvalósított fejvadászat célja, hogy a Megrendelőnek az iparág legjobb és legmotiváltabb specialistáját biztosítsuk.

Időtartam: A klasszikus fejvadászat a szerződés megkötésétől 2-től 6 hónapig tarthat. Mi ezt adatbázisunkkal és SMART szűrési technológiánkkal a szerződés aláírásától számított 6-8 hétre csökkentettük le.

Díjak: Olyan fix díjat állapítunk meg, amely a Jelölt éves bruttó bérének 25%-át alapul véve, a kiválasztási munka megkezdése előtt rögzített. Az előzetesen limitált fix díj a Megbízónk érdekeivel egyezik, egyes fejvadász cégekkel ellentétben mi nem tesszük magunkat érdekeltté a Jelölt bérének feltornázásában. 

A kifizetett díjak nem visszatéríthetők és a következők szerint esedékesek

1/3 a szerződés aláírásánál

1/3 a Jelölt munkaviszonyának megkezdésekor

1/3 a próbaidő lejártakor

Az új vezetőre 3 hónapos egyszeri csere garanciát vállalunk. Egyedi megállapodás esetén lehet hosszabb.

Professzionális kapcsolatunk az Ügyfeleinkkel a kölcsönös bizalmon és a nekik nyújtott minőségi szolgáltatásunkon alapszik. Megállapodásunknak megfelelően az Ügyfelünk párhuzamosan nem alkalmaz más fejvadász céget

 

Elképzelésünk a ideális vezetésről a jövőben:

Hogyan fognak dolgozni (élni) a netizenek?

 

Üzenet küldés: media@smartstaff.hu

 

vissza a lap tetejére