Munkaadóknak

Mit nyerhet a Smart Staffal?

Mert Megbízóink tudják, hogy most és a jövőben nem fognak tudni félig motivált, alulteljesítő munkatársakkal dolgozni, hiszen a bevételek a csapaton is legalább annyira múlnak, mint a vezetőségen.

A direkt kiválasztás során célunk, hogy olyan vezetőt találjunk, aki hosszú távon hozzájárul a vállalat sikeres működéséhez.

  

munkadoknak

Smart Staff, a  holnapi üzleted fejvadásza és stratégiai trénere

A Smart Staff Kft-t olyan tudásgyűjtőként és tudásszűrőként kell elképzelni, amely az Ön munkatársainak gyakorlatban alkalmazható tudásnövelését és az Ön cégének a digitális evolúcióra adott hatékony alkalmazkodási válaszait segíti elő.

A fejvadászat kapcsán jelentős időt spórolunk meg Ügyfeleinknek.

Küldetésünk, hogy olyan munkatársakat vadászunk le Megbízóinknak, akik Peter Drucker szavaival élve, olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy minden erejükkel és tehetségükkel a Megbízónk vállalatát erősítsék, elsősorban a média, a kábeltévé szolgáltató- és a telekommunikációs cégeket, de természetesen más iparágágak szereplőit is. 

Jelöltjeink szűrése esetében meggyőződünk arról, hogy ezek a jelöltek a Megbízónk által biztosított új munkahelyet mennyire érzik kiemelt fontosságúnak saját fejlődésük szempontjából.

Emiatt a Smart Staff által hozott jelöltek fejlődés motiváltak, mert ők az új munkahelyükön kimagasló eredményeket felmutatva szeretnének új készségeket szerezni.

 

Üzenet küldés: media@smartstaff.hu

vissza a lap tetejére