Hajdu Zoltán


Hajdu Zoltán, tréner, business coach, ügyvezető igazgató

Zoltán közgazdász végzettségű tréner és coach. Dolgozott Ausztriában és az USA-ban is.

Saját vállalkozása, a Smart Staff Kft. megalapítása előtt  magyarországi multinacionális vállalatoknál szerzett értékesítési és vezetői tapasztalatot.

Diplomát szerzett a Kürt Akadémia Business Coaching    szakán. Emellett ismeri és alkalmazza a tranzakció-analízis és az NLP módszereit.

tovább

Korcyl Kinga


fejvadász, tréner, coach és a Smart Staff Kft. kereskedelmi igazgatója

Kereskedelmi és ügyvezető igazgatói tapasztalattal rendelkezik.

Szakterületei: marketing, értékesítés növelés, vezetőfejlesztés, hálózatfejlesztés, motiváció.

A Smart Staff Kft-ben több sikeres fejvadászati megbízás elvégzése és képzés fűződik a nevéhez.

tovább

Tompa Robertina

kereskedelmi és marketing menedzser

Robertina 3 éve dolgozik a Smart Staff-nál, mint kereskedelmi es marketing szakember. Robertina a SMART fejvadászat és tréningjeink értékesítésével es marketing eszközökkel való népszerűsítésével foglalkozik. Széleskörűen ismeri a közösségi hálókat, a hirdetési platformokat, a saját kapcsolati hálónkat és keresési adatbázisainkat is. Kitartása, a részletekre való odafigyelése és kreativitása nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a legeredményesebb jelölteket találjuk meg ügyfeleink részére,

tovább

Sipos Betty


tréner, coach

Pedagógusként kezdte a pályafutását. 10 év tanítás után a médiában, kereskedelmi területen – a ranglétra minden lépcsőfokát végigjárva, felső vezetőként hagyta el a multinacionális vállalati környezetet. Azóta fejvadászként és trénerként tevékenykedik. Betty szakterülete a sales és a kommunikáció. Gyakorlatias szemléletmódja és emberközeli előadásmódjának köszönhetően számos sikert ért már el.

tovább
vissza a lap tetejére