Álláskeresőknek

Miért a Smart Staffal?

Mert jó állások vannak nálunk és a hagyományos állásoldalakhoz képest nálunk a munkaadóknak nincs lehetősége az önéletrajz adatbázisban keresni. Vagyis az Ön életrajzát és a SMART karrier kérdőívre adott válaszait csak akkor adjuk át a potenciális munkaadójának, hogyha Ön jelenkezett a munkaadó állására vagy ha értesítésünk után Ön visszaigazolta a jóváhagyását.
Így az Ön álláskeresési szándéka mások előtt teljesen titkos maradhat.

Regisztráljon és töltse ki a SMART karrier kérdőívet, hogy a jövendőbeli Munkaadója is megtudja, hogy Ön mire képes.

Your Career

Karrierközpont

A legjobb munkahely megtalálásához nem elég a képzettség és a tapasztalat. Amint azt oldalunkon láthatja, az általunk alkalmazott SMART rendszer nem a hagyományos önéletrajzos álláskeresést preferálja. Célunk, hogy az álláskeresők reális képességeikkel, tapasztalatukkal, motivációjukkal összhangban a legmegfelelőbb munkahelyre kerüljenek. Ehhez egy hagyományos önéletrajz elküldése nem elégséges, hanem egy jóval a Munkaadók által meghirdetett pozíciók profiljához szabottabb képesség-, képzettség-, tapasztalat felmérés szükséges. Ezt a célt szolgálja a SMART kérdőív.

Mindemellett, a sikeres SMART szűrésünk eredményeként a Munkaadónak szüksége lesz az Ön önéletrajzára ahhoz, hogy az interjún fogadja Önt. Éppen ezért mi is hangsúlyozzuk, hogy nagyon sok múlik egy jól megírt önéletrajzon, egy cégre szabott motivációs kísérő levélen, és amit kevés helyen hangsúlyoznak: a saját célok tisztázásának fontosságán. Aki a céljait tisztázta, annak az interjún győztes kisugárzása lesz. Ezt is sokan hallották már, de még mindig gyakran találkozunk olyan Jelöltekkel, akik nem tudják, hogy hova szeretnének eljutni.

Karrierközpontunkban olyan hasznos információkat talál meg, mint: hogyan írjon jó önéletrajzot, mitől lesz más a kísérőlevele, mint a többieké, vagy mire készüljön fel az interjú előtt. Még a gyakorlott interjúzónak is okozhat meglepetést egy-egy kérdés.

Könyvajánlónkban megtalálja azokat a kiadványokat, melyekkel a legjobb eredményeket érheti el karrierjében és magánéletében is egyaránt.